ToursOnTheWeb Home Page | Tour Operators | Djoser Nederland

 

De andere manier van reizen’ is voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Over vervoer en verblijf hoef je je geen zorgen te maken, dat is prima geregeld. Onze deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar én je hebt de vrijheid om er zelf op uit te trekken.

Zo heb je alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen en culturen.

Company Name
Djoser Nederland
Address
Breestraat 125
City
Leiden
State
Zuid-Holland
Country
The Netherlands
Postal/ZIP
2311 CM


For more details about this operator / tour and booking you can view the Djoser Nederland website by clicking this simple button. You will be redirected to the correct page automatically.
 
About us

Ruim 30 jaar geleden introduceerde Djoser de andere manier van reizen met een reis naar Egypte. Het land van de farao’s is altijd de specialiteit van het huis gebleven, tegenwoordig bestrijkt het programma alle continenten. We organiseren meer dan tweehonderd verschillende reizen naar zo’n honderd landen. Nog altijd voor die reizigers van het eerste uur en ook voor hun kinderen.

Our Tours

Djoserreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Onze reizen hebben gemiddeld 16 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers is meestal 8, het maximum 20, bij sommige reizen 22. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan; trek je er op een goed moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima.

We verwachten een sportieve instelling en een gezonde dosis aanpassingsvermogen; in de landen waar wij reizen is niet altijd alles vooraf te voorzien. Af en toe improviseren kan het reizen juist verrassender maken.

Djoser heeft al het vervoer in het land van bestemming van tevoren geregeld. We reizen met onze eigen bus, vaak voorzien van airconditioning, van plaats naar plaats. Bij een leuke markt of een mooi dorpje kunnen we altijd stoppen om de benen te strekken en even rond te kijken. Een land ervaar je tenslotte niet alleen door de raampjes van een bus. Eenmaal ter plaatse maak je gebruik van lokaal vervoer; in een riksja of caleche maak je deel uit van het leven op straat. In verschillende landen reizen we met een nachttrein of per boot. In die gevallen reis je terwijl je slaapt.

Visited Countries (72)

Albania, Argentina, Australia, Belarus, Bhutan, Bolivia, Botswana, Brazil, Cambodia, Canada, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Croatia, Cuba, Ecuador, Egypt, Estonia, Ethiopia, Finland, Georgia, Greece, Guatemala, Honduras, Iceland, India, Indonesia, Iran, Israel, Italy, Japan, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Laos, Latvia, Lithuania, Macedonia, Madagascar, Malaysia, Mexico, Mongolia, Morocco, Myanmar, Namibia, Nepal, Netherlands, Netherlands Antilles, New Zealand, Nicaragua, Oman, Panama, Peru, Poland, Portugal, Romania, Russia, Singapore, Slovakia, South Africa, Spain, Sri Lanka, Suriname, Taiwan, Tanzania, Thailand, Turkey, Uganda, United Arab Emirates, United States of America, Vietnam

Duration Itineraries Departures Average Rate Average rate per day
1 Week 7 23 EUR 1,523.57 EUR 230.38
2 Weeks 62 501 EUR 1,532.90 EUR 142.05
3 Weeks 108 903 EUR 2,241.76 EUR 122.58
4 Weeks 42 403 EUR 2,862.86 EUR 120.79
More than 4 weeks 6 40 EUR 3,494.17 EUR 118.06

Total 225 1,870 EUR 2,173.42 EUR 130.85Important
Djoser Nederland may have more tours on its own web site. Our list may not be complete.
Memberships
IATA
International Association of Travel Agents 
ANVR
Dutch Association of Travel Agencies 
CALFONDS
Calamiteitenfonds 
SGR
Association for Guarantee of Booking Payments 

Branches & Representatives

Branch, additional Office:
Bagattenstraat 176
Gent 9000
Belgium
Phone: 09/223 00 69