ToursOnTheWeb Home Page | Tour Operators | Oad

 

Bij Oad bent u verzekerd van een reis met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We stellen de reizen zo samen dat u optimaal geniet van de reis en we zoeken de fijnste hotels voor u uit. Vanuit de hoofdvestiging te Enter organiseren enthousiaste en deskundige Oad medewerkers prachtige en unieke reizen naar veel Europese landen maar ook naar verre bestemmingen zoals Canada, Zuid-Afrika en Bali. Oad biedt u een breed aanbod aan vakanties.

Company Name
Oad
Address
Breukersweg 2
City
Goor
State
Noord-Holland
Country
The Netherlands
Postal/ZIP
7471 ST


For more details about this operator / tour and booking you can view the Oad website by clicking this simple button. You will be redirected to the correct page automatically.
 
About us

Oad Bus b.v. is in oktober 2013 ontstaan uit een doorstart van de touroperator Oad Reizen. De Overijsselsche Autobusdiensten O.A.D. startte in 1924 met de aankoop van een bus t.b.v. het openbaar vervoer en later ook met de organisatie van groepsuitstapjes: eerst in het binnenland, later ook over de grens. In de jaren ยด60 ging Oad ook daadwerkelijk als organisator van verzorgde busreizen optreden. In 1970 verscheen de eerste Oad-reisgids. Oad verwierf veel publiciteit met innovaties als de slaapbus, de skibus, de lage instapbus, de fietsbus, de rolstoelbus en de spectaculaire Oad Jumbocamper.
Gedurende bijna 90 jaar is het busbedrijf altijd een succesvol onderdeel van Oad Reizen geweest. Na het faillissement van de touroperator in september 2013 was het dan ook niet verrassend dat voormalig directeur Frans Schuitemaker in samenwerking met investeringsmaatschappij Nobel Capital Partners een doorstart aankondigde onder de naam Oad Bus b.v. Hiermee is de voortzetting van alle busactiviteiten veilig gesteld. Klanten kunnen dus ook in de toekomst zorgeloos genieten van de vertrouwde kwaliteit van Oad!

Our Tours

Visited Countries (16)

Austria, Belgium, Croatia, Czech Republic, England, France, Germany, Hungary, Italy, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Scotland, Slovenia, Spain, Switzerland

Duration Itineraries Departures Average Rate Average rate per day
1 Week 24 29 EUR 471.08 EUR 83.65
2 Weeks 29 31 EUR 679.52 EUR 75.22
3 Weeks 0 0 EUR 0.00 EUR 0.00
4 Weeks 0 0 EUR 0.00 EUR 0.00
More than 4 weeks 0 0 EUR 0.00 EUR 0.00

Total 53 60 EUR 585.13 EUR 79.04Important
Oad may have more tours on its own web site. Our list may not be complete.
Memberships
ANVR
Dutch Association of Travel Agencies 
CALFONDS
Calamiteitenfonds 
SGR
Association for Guarantee of Booking Payments 
SKTB
Stichting Keurmerk Touringcar bedrijf